U subotu, 10. srpnja 2021. je održana 2. Mažoret olimpijada “Mažoretkinje Nedelišća i gosti” na kojoj su uz domaćine Mažoretkinja Nedelišća sudjelovale i mažoretkinje iz Male Subotice, Kotoribe, Selnice i Murskog Središća. Novi je to projekt Mažoretkinja Nedelišća nastao zbog nemogućnosti organiziranja smotre „Mažoretkinja Nedelišća i gosti“ unazad dvije godine, a s ciljem druženja i povezivanja s drugim mažoretkinjama iz okruženja.

Na olimpijadi je sudjelovalo oko 150 mažoretkinja, koje su se natjecale u 3 dobne kategorije, vrtićkom uzrastu, mlađim kadetkinjama i starijim kadetkinjama. Za svaki uzrast organizirane su po tri zabavne igre, a događanje je održano na nogometnim terenima NK „Međimurec“ Dunjkovec-Pretetinec.

Nije nedostajalo zabave, igara, smijeha, plesa, pa tako ni natjecateljske atmosfere, a najbolje ekipe nagrađene su medaljama. U vrtićkoj kategoriji 1. mjesto osvojila je Selnica, u kategoriji mlađe školarke Mursko Središće, a u kategoriji starije školarke 1. mjesto pripalo je također Selnici. Ukupni pobjednik olimpijade je Mursko Središće kojima čestitamo!

Mažoretkinje Nedelišća se nadaju da će mažoret olimpijada postati tradicija i da će svake godine biti sve masovnija i prepoznatljivija. Pred Nedelišćankama je radno ljeto i puno zanimljivih aktivnosti kojima žele animirati svoje članice nakon (pre)dugog razdoblja bez treninga i nastupa uslijed kojih se puno članica nažalost i ispisalo.

Ovaj vikend tri najstarija sastava putuju na jednodnevni posjet Krku gdje će se družiti s Mažoretkinjama otoka Krka, a nakon toga slijedi još nekoliko ljetnih nastupa i zanimljivih teambuilding aktivnosti za sve uzraste Mažoretkinja Nedelišća.

Posljednji tjedan kolovoza najavljuju i svoj najpoznatiji projekt, Mažoret kamp Nedelišće 2021.!

Povratak na naslovnicu…