Osnovna škola Nedelišće objavila je obavijest za sve roditelje i učinke da od sutra prelaze na C model nastave, što znači da će svi razredi nastavu imati na daljinu. Obavijest potpisuje ravnatelj Ivica Paić, a mi ju prenosimo u cijelosti:

Poštovani roditelji i učenici,

Na temelju preporuke školske lječnice, od ponedjeljaka 17. 1. 2022. svi učenici OŠ Nedelišće prelaze na rad od kuće (online nastava) – Model C. Razlog je nagli porast broja pozitivnih učenika i učitelja te razreda u izolaciji. (26 učenika pozitivnih, 9 razreda u samoizolaciji, 7 učitelja pozitivnih i 4 u samoizolaciji)

Rad online će se provoditi cijeli idući tjedan, a koncem tjedna će škola u suradnji s školskom lječnicom i epidemiologom odlučiti kako dalje.

Svi razredi rade u prijepodnevnoj smjeni prema rasporedu:

  1. Sat: početak: 8,00
  2. Sat: početak: 8,45
  3. Sat: početak: 9,40
  4. Sat: početak: 10,25
  5. Sat: početak: 11,10
  6. Sat: početak: 11,55


Razredna nastava može održavati nastavu i u posljepodnevnim satima u dogovoru s roditeljima, ako tako više odgovara roditeljima i učenicima. Svi roditelji koji imaju problema s radom online i trebaju pomoć neka se jave razredniku ili ravnatelju za pomoć.

Molim sve učenike koji imaju mjeru samoizolacije da se pridržavaju propisanih mjera, a roditelje molim da i učenici koji nisu u samoizolaciji smanje kontakte u narednih tjedan dana da se što prije riješimo ove “eksplozije” širenja COVID-a i vratimo u školu.

Ivica Paić, ravnatelj OŠ Nedelišće

Povratak na naslovnicu…