Nakon potpune obnove u četvrtak 13. lipnja 2019. otvorenaje  Platana u Nedelišću. Objekt u vlasništvu Općine Nedelišće dobio je zasluženi sjaj s obzirom na namjenu, a cvjećarnicom upravlja općinsko komunalno poduzeće NED-KOM osnovano početkom ove godine.

Otvorenju cvjećarnice locirane tik pored glavnog ulaza na nedelišćansko groblje, i stavljanju na uslugu građanima, nazočili su načelnik Općine Nedelišće Darko Dania, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Maja Marčec, direktor NED-KOM-a Mirko Horvat, vijećnica Općinskog vijeća Darinka Pergar, a posvećenje objekta povjereno je župniku Tihomiru Ciglaru. Vezano uz otvorenje cvjećarne načelnik među ostalim ističe:

– Nakon što je isktekla koncesija bivšim koncesionarima, odlučili smo ovaj objekt staviti pod naše upravljanje. Općina Nedelišće je dovoljno velika, s dovoljno zahtjeva u okolišu i među građanima, da ima i svoje komunalno poduzeće, NED-KOM, koje smo osnovali početkom godine. Ono će obavljati pogrebne usluge, održavati zelene površine, voditi ovu cvjećarnicu, a s vremenom možda i proširiti vrstu poslova. Za svim rečenim postoji potreba na području naše općine, ali i općine Strahoninec koja nam se javila s iskazanim interesom za ove usluge. Vjerujem da će Platana pružati cvjećarsku uslugu koja će biti na visokoj razini cvjećarstva kao struke – ističe D. Dania.

Cvjećarnica Platana će radnim danom biti otvorena od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 13. Za brze informacije i narudžbe dostupna je na telefonu 040 390 036.

(on)

Povratak na naslovnicu…