U subotu, 15. lipnja, u Nedelišću će se održati tradicionalni susret profesionalnih vozača pod nazivom Truck Show Of Međimurje. Organizatori pozivaju sve koji žele sudjelovati, da dođu sa svojim kamionima bez prikolica te su za njih osigurali bonove za konzumaciju. Susret je sportsko-zabavnog karaktera, a održat će se i sportska natjecanja u obaranju ruke za pojedince (s početkom oko 17 sati) te u vuči kamiona za tročlane ekipe (početak oko 16 sati). Prijave za natjecanja bit će moguća do 15 sati, a prijavit će se moći svi koji se žele natjecati.
Za pobjednike su osigurane medalje i plakete, a za sve prisutne i tombola s bogatim nagradama (jakne MERCEDES, DAF, SCANIA).

Očekuje se dolazak tegljača, gotovo svih marki – Scania, Mercedes, Volvo, MAN, DAF i brojnih drugih, a više od impozantnih dimenzija vozila pažnju će sigurno plijeniti raznorazna dodatna oprema za vizualni tuning, uređenje unutrašnjosti kabina, kao i maštovite slikarije na kamionima.

Truck Show Of Međimurje započinje u 12 sati, na prostoru BP Formule V , Čakovečka 119, Nedelišće.

Ulaznice za Truck Show Of Međimurje mogu se nabaviti na web stranici https://truck-show-of-medimurje.convoy.hr/ (ulaz je besplatan).

(dv)

Povratak na naslovnicu…