LAG Međimurski doli i bregi organizira jubilarni 5. fotografski natječaj “Moji doli i bregi”.

Uvjete natječaja prenosimo u cijelosti:

 1. Organizator fotografskog natječaja „Moji doli i bregi“ je Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi.
 2. Pravo sudjelovanja imaju sve osobe koje se bave fotografijom, bez obzira na prebivalište, spol, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost. Prava sudjelovanja izuzeti su članovi ocjenjivačkog žirija, osobe u organizacijskom odboru te osobe mlađe od 16 godina.
 3. Tema foto natječaja: poljoprivredna proizvodnja, tradicijska baština, eno-gastro i turistički sadržaji na području LAG-a, a fotografija mora sadržavati “vredne ljude kak delaju” – provode različite aktivnosti, odmaraju i uživaju u specijalitetima i ljepotama Međimurja.
 4. Sudionici se pozivaju na dokumentiranje i stvaranje vlastitog doživljaja zadanih tema. Sadržaj fotografije mora biti povezan s temama, a fotografije moraju biti snimljene na području LAG-a Međimurski doli i bregi, tj. na području Općine Belica, Općine Domašinec, Općine Gornji Mihaljevec, Općine Mala Subotica, Općine Nedelišće, Općine Selnica, Općine Strahoninec, Općine Sveti Juraj na Bregu, Općine Sveti Martin na Muri, Općine Šenkovec, Općine Štrigova, Općine Podturen, Općine Pribislavec i Grada Mursko Središće.
 5. Svaki sudionik može poslati ukupno četiri fotografije, iz svake teme po jednu. Obrada fotografija dopuštena je do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja. Propisana veličina fotografije je min. 2000px po širini. Prijavljene fotografije moraju biti u JPG ili JPEG formatu. Autori/ice nagrađenih fotografija bit će zamoljeni/e dostaviti ih u punoj rezoluciji.
 6. Natječaj traje od 03. svibnja do 17. srpnja 2019. godine.
 7. Fotografije se šalju na adresu elektronske pošte [email protected] s naznakom lokacije na kojoj je snimljena fotografija, imenom i prezimenom i datumom rođenja autora, adresom elektronske pošte i brojem telefona.
 8. Sudionici foto natječaja „Moji doli i bregi“ suglasni su s objavom fotografija na web stranici LAG-a Međimurski doli i bregi https://lag-medjimurskidoliibregi.hr/ Facebook stranici https://www.facebook.com/LAGMedjimurskidoliibregi i Instagram stranici https://www.instagram.com/lag.mdib/.
 9. Sudionici foto natječaja „Moji doli i bregi“ suglasni su s korištenjem fotografija u promotivne svrhe LAG-a.
 10. Sva autorska prava na poslane fotografije ostaju u vlasništvu autora, ali LAG Međimurski doli i bregi zadržava pravo koristiti ih na svojim promotivnim materijalima uz obvezno potpisivanje imenom i prezimenom autora prilikom korištenja.
 11. Najbolje fotografije odabrat će ocjenjivački žiri sastavljen od tri člana koji ne mogu sudjelovati u natječaju. Rezultati natječaja bit će objavljeni na Internet, Facebook i Instagram stranici LAG-a Međimurski doli i bregi do 15. kolovoza 2019. godine.
 12. Svaki autor snosi osobnu odgovornost za ono što predstavljaju njegova djela.
 13. Radovi koji ne podliježu temi i tehničkim karakteristikama neće biti prihvaćeni ni ocjenjivani.
 14. Autori odabranih fotografija bit će nagrađeni bogatim poklon paketima članova LAG-a Međimurski doli i bregi.

(lag mdib)

Povratak na naslovnicu…