Mažoretkinje Nedelišća ponovno su i ove godine obilježile kraj godine manifestacijom “Plesna čarolija”, u petak 29. prosinca 2017. godine. Dvorana OŠ Nedelišće bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a posjetitelji su mogli uživati u raznolikom i dinamičnom programu, koji su obilježili ples, glazba i igre svjetlosti.

U programu su nastupili svi sastavi Mažoretkinja Nedelišća, od najmlađeg mažoret vrtića, dječjeg sastava, mlađih kadetkinja, starijih kadetkinja, pa do sastava juniorki i nezaobilaznih seniorki. Glazbeni intermezzo doprinjeli su članovi puhačkog orkestra iz Središča ob Dravi, a na kraju programa trenerice su izvele koreografiju iznenađenja.

Ovaj dinamičan program privukao je pažnju čak i Djedu Božićnjaku koji je, nakon što je već odradio ovogodišnje blagdane, posjetio ovaj događaj koji mu je na kraju sezone došao kao šlag na tortu. No, ni ovdje nije došao bez darova, te je darivao sve članice mažoretkinja u svim skupinama.

Tijekom programa podijeljene su diplome mnogim mažoretkinjama koje su navršile 5, 10 ili 15 godina staža, a također i zahvale onima koje su ove godine odlučile završiti svoju mažoret-karijeru.

Bila je ovo sedamnaesta godina djelovanja Mažoretkinja u Nedelišću, i završile su ju na najbolji mogući način. (nl)

Povratak na naslovnicu