Uspješno je završio još jedan u nizu turnir “Međimurec U-14” na kojem je šesnaestu pobjedu odnio GNK Dinamo. Vikend je bio prepun zanimljivih i napetih utakmica u kojima je Dinamo pokazao najveću kvalitetu, u finalu je savladao HNK Hajduk rezultatom 1:0.

Ekipa Dinama kući je otišla i s nagradom najboljeg igrača, vlasnik nagrade postao je Vinko Kolaković, dok je Ivan Pocrnić iz Hajduka opravdano odnio nagradu najboljeg golmana turnira. Nagrada najboljeg strijelca ove godine pripala je Aleksu Damjanoviću iz FK Crvene Zvezde.

Svake godine turnir je na sve većoj razini, sa sve boljom organizacijom koju ističu svi predstavnici klubova koji sudjeluju na ovom turniru. Ovakav poduhvat ne bi bio moguć bez mnogobrojnih volontera i udruga koje su svojim trudom i voljom pomogli da ovaj projekt bude uspješan. Ovim putem organizator želi zahvaliti svim volonterima što su pomogli u realizaciji najboljeg turnira za klince na ovim prostorima. Još jednom HVALA svima koji su na bilo koji način pomogli prije i tijekom turnira da djeci pruže priliku da steknu nove prijatelje te odnesu najbolje uspomene iz našeg malog mjesta. Vidimo se dogodine sa novim ciljevima.

Konačan poredak ekipa na 23. međunarodnom turniru “Međimurec U14”

 1. GNK Dinamo
 2. HNK Hajduk
 3. FC Crvena Zvezda
 4. FC Honved
 5. FC MTK
 6. NK Varaždin
 7. Legia Warszawa
 8. NK Osijek
 9. NK Maribor
 10. Udinese Calcio
 11. NK Slaven Belupo
 12. FC Lugano
 13. NŠ Mura
 14. FC Adria
 15. NK Međimurje
 16. NK Međimurec

(tekst i foto: NK Međimurec U-14 2021)

Povratak na naslovnicu…