U vrijeme božićno-novogodišnjih praznika portal Nedelist.hr poklanja najsretnijem čitatelju ili čitateljici jedinstveni novogodišnji poklon:

parfem GOLD kreiran na glavnoj noti šafrana, sa 40 listića 24 karatnog zlata. Edicije je 50 ml i dolazi u kožno-drvenoj ambalaži. Vrijednost parfema GOLD je 750 kuna.

Nagradna igra traje od četvrtka 27.12.2018. do nedjelje 30.12.2018 do 24:00 sata, a za sudjelovanje u nagradnoj igri, potrebno je:

  1.  označiti Facebook stranicu portala Nedelist sa “Sviđa mi se” (ako već niste do sada),
  2.  u komentaru ovog članka na FB stranici označiti barem jednog od vaših prijatelja (može i više).

Za nagradu konkurira osoba koja ostavi komentar, a ne osoba koja je označena u komentaru. Moguće je ostaviti više komentara, međutim, za nagradnu igru računat će se samo prvi napisani komentar.

Pobjednik će se odrediti nasumičnim odabirom (Random Comment Picker) u ponedjeljak 31.12.2018. prijepodne i objaviti ispod teksta članka na portalu, u komentaru FB objave i direktno porukom najsretnijem čitatelju.

Dejan Levačić svoje jedinstvene parfemske kreacije isključivo stapa na glavnim notama autohtonih biljaka koje obitavaju i rastu u Hrvatskoj. Prije desetak dana izradio je najveću parfemsku bočicu na svijetu u kojoj je spremljeno 630 litara parfem GOLD sa 500.000 zlatnih listića 24 karatnog zlata. Vrijednost parfema GOLD je 10 milijuna kuna. Time je započeo proces apliciranja za Guinnessovu knjigu rekorda.

Uz obaranje svjetskog rekorda, izradio je limitiranu ediciju od 100 jedinstvenih primjeraka parfema GOLD, u kojima se nalazi 40 listića 24 karatnog zlata. (Nedelist poklanja parfem s rednim brojem 20./100.). Cijena parfema koji dolazi u kožno – drvenoj kutiji u ediciji od 50 ml iznosi 750 kn.

Poklon daruje portal Nedelist.hr, u vlasništvu poduzeća Nedelist j.d.o.o.

*****************************************************

Rezultat izvlačenja 31.12.2018.

Sretna dobitnica je Renata Hudoletnjak.

*****************************************************

Povratak na naslovnicu…