U subotu, 20. lipnja 2020. je održan “Online mažoret turnir” Mažoret saveza Hrvatske na kojem su sudjelovale članice dječjeg sastava i mlađih kadetkinja Mažoretkinja Nedelišća.

Turnir je zbog trenutne epidemiološke situacije održan online preko aplikacije zoom, a snimanje je održano u Domu kulture u Pretetincu. Mažoretkinje su marljivo vježbale za turnir samostalno tijekom karantene i sa svojim trenericama u nekoliko zajedničkih treninga. Bez obzira što djevojčice nisu mogle iskusiti pravu atmosferu natjecanja pred sucima uživo, maksimalno su se potrudile i svoje koreografije otplesale najbolje što su znale pred kamerom.

Rezultatima su Nedelišćanke izuzetno zadovoljne, a osvojile su četiri bronce i dva srebra u mini formacijama te jednu broncu, tri srebra i četiri zlata u solo kategoriji.

Zlato su osvojile Kala Rihtarec, Katja Zorković, Vanesa Šimunković i Lea Branilović, članice mlađih kadetkinja Mažoretkinja Nedelišća, a sve nagrađene djevojčice jedva čekaju svoje medalje koje će im stići poštom. (vr)

Povratak na naslovnicu…