Bliži se kraj ljeta, a to znači da je vrijeme za još jedan, jedanaesti po redu, Mažoret kamp u Nedelišću. Kamp će se održavati od ponedjeljka 28. kolovoza do petka 01. rujna 2023. godine svakodnevno od 17 sati na vanjskim prostorima MESAP-a u Nedelišću, uz stručno vodstvo trenerica te iskusnih dugogodišnjih mažoretkinja.

Polaznice kampa će u 5 zabavnih dana zaviriti u mažoret svijet te naučiti osnove vrtnje sa štapom, a očekuje ih i puno rekreacije, plesa, ali i timskih igara te kreativnih radionica za najmlađe, prema dobro uhodanoj praksi.

Sve sudionice dobivaju majicu, priznanje i fotografiju za uspomenu, a osigurana im je i okrjepa. Kotizacija iznosi samo 5 EUR za svih 5 dana kampa (plaća se prilikom prvog dolaska). Mažoret kamp će se održati uz sufinanciranje Općine Nedelišće i Međimurske županije.

Prijave se primaju do 24. kolovoza 2023. na e-mail [email protected], u inbox Facebook profila Mažoretkinje Nedelišća ili putem PRIJAVNICE https://forms.gle/qkAojzkMoYE7sopr6

Prijava obavezno mora sadržavati: ime i prezime polaznice kampa, dob (od 4 godine), mjesto odakle dolazi, kontakt broj i e-mail.

Sudjelujte na najzabavnijem Mažoret kampu u Nedelišću i završite ljeto na najbolji način! (vr)

Video na youtube profilu Mažoretkinja Nedelišća https://youtu.be/5Dcxq5IV7Qk

Povratak na naslovnicu…