Mažoretkinje Nedelišća osvojile su medalje na Državnom prvenstvu mažoretkinja koje je održano 26. lipnja 2022. godine u Ogulinu. Tim povodom za njih je upriličen prijem u općinskoj upravi u Nedelišću, a riječi dobrodošlice uputio im je Općinski načelnik Nikola Novak.

Ekipa Mažoretkinja Nedelišća brojila je 60 mažoretkinja, trenera i ostalih članova tima koji se brinuo za tri natjecateljska sastava. Sudjelovale su u natjecanju u 6 kategorija, a u 4 kategorije osvojile su medalju.

Kadetkinje su u konkurenciji čak 10 timova u kategoriji sa štapom osvojile odlično 5. mjesto, a seniorke su osvojile 4. mjesto. Juniorke su osvojile brončane medalje u kategoriji sa štapom i u kategoriji s pomponima. Juniorski duo Nike Podvezanec i Anje Šnajcer je također uzeo brončanu medalju, a najuspješnija je bila juniorska solerica Nika Šafarić koja je osvojila srebrnu medalju.

Tijekom otvaranja dodijeljene su i nanovo stečene trenerske licence Barbari Pleh, Hani Novak te Lari Vlahović.

Općinski načelnik Nikola Novak zahvalio im je i čestitao na osvojenim medaljama te dodao kako je Općina do sada bila, a i ubuduće će biti potpora pri odlasku na natjecanja. (on)

Povratak na naslovnicu…