U redakciju smo primili priopćenje Nogometnog kluba Međimurec Dunjkovec-Pretetinec, koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani g. Jurgec,

U Vašem članku objavljenjom na portalu medjimurjepress.net iznjeli ste neistinu o svojevremenom preseljenju nekakve rasvjete iz Nedelišća na igralište NK Međimurec. Ne znamo odakle Vam ovakva dezinformacija, ni zbog čega ste je objavili, no informirat ćemo Vas: rasvjeta na igralištu NK Međimurca financirana je od strane privatnih sponzora, a montirali su je volonteri NK Međimurca.

Želimo Vas također informirati da, uz podršku Općine i sponzora, pri realizaciji svih projekata svoj obol uvijek daju i volonteri koji rade u klubu. Što nije uvijek slučaj u svim klubovima jer kod nekih su projekti realizirani i bez volontera koji odrađuju posao. Tako Vas također možemo informirati, uz spomenutu rasvjetu koja je u potpunosti realizirana od strane klubskih volontera i sponzora, da je i nedavna montaža nove ograde oko igrališta u cjelosti odrađena na volonterskoj bazi. Dakle ogradu je financirala Općina Nedelišće, a višednevnu montažu odradili su volonteri. Najnoviji projekt izrade nadstrešnice opet je u potpunosti odrađen volonterski. Materijal je plaćen namjenskim sredstvima HNS-a.

Ponosni smo na dobru suradnju s Općinom, no želimo Vam skrenuti pozornost da u svim projektima NK Međimuca sudjeluje velik broj simpatizera i volontera kluba kojima se nikako ne sviđa ovakva neistinita objava da je klubu nešto donirano, preseljeno… a na čemu su brojni pojedinci radili kako bi zatvorili financijsku konstrukciju i na kraju realizirali projekt.

Stojimo Vam na raspolaganju za buduće informiranje prije objavljivanja članaka.

(NK Međimurec)

(fotografija: Arhiva Nedelist)

Povratak na naslovnicu…