Ovogodišnju proslavu 1. maja možete provesti uz akumulacijsko jezero kraj Gornjeg Kuršanca i stari tok rijeke Drave. Prekrasna priroda, uređeno igralište odbojke na pijesku, malonogometno igralište samo su dodatni poticaj da ove godine prvomajsko druženje provedete uz Dravu, a ove godine u prvom planu je besplatna vožnja kajacima u organizaciji Drava raftinga.

Domaćini su pripremili kajake i svu potrebnu opremu kao i stručno osoblje koje će vas držati na oku. Dođite i upoznajte ljepote Drave iz malo drugačije perspektive, uskočite u kajake i istražite ljepote starog toka rijeke Drave. Kajaci će za sve zainteresirane biti pripremljeni već od 10 sati kod kućice HVIDR-e kraj akumulacijskog jezera Gornji Kuršanec.

Kako bi sve ipak prošlo u prvomajskom raspoloženju, nakon fizičkih aktivnosti za sve zainteresirane priprema se besplatni grah i bogata popratna ponuda u organizaciji KUU Seljačka sloga Nedelišće i ŠRD Amur. Cjelokupno događanje odvija se u suorganizaciji TZ Općine Nedelišće. (TZON)

Povratak na naslovnicu…