Općina Nedelišće i Atletski klub Nedelišće pozivaju sve zainteresirane na utrku pod nazivom „Nedelska cenka“. Utrka će se održati u nedjelju 18. lipnja 2023. godine u Nedelišću. Na utrci mogu sudjelovati svi građani koji se prijave te djeca predškolske i školske dobi na dječjoj utrci.

Satnica natjecanja po kategorijama:

09:30 sati – utrka vrtićarci – 300 metara (roditelj može trčati uz dijete, bez ometanja ostalih trkača)

09:45 sati – utrka osnovnoškolci, 1. – 4. razred – 500 metara, 5. – 8. razred – 1 kilometar,

10:00 sati – utrka rekreativaca na 3 kilometra i glavna utrka na 10 kilometara

Start i cilj biti će ispred dvorane MESAP-a.

Startnine nema, a svaki prijavljeni sudionik će dobiti startni broj, majicu, finišersku medalju, okrijepu i jelo nakon utrke.

Sudionici se mogu prijaviti na sljedećem linku: http://bit.ly/nedelska-cenka

Svi sudionici dobivaju finišerske medalje, a posebne nagrade za prva tri trkača po kategoriji. Broj majici za sudionike je ograničen, majice se dijele prioritetno prema vremenu prijave!

Utrka je financirana iz projekta „Zdrovje prije sega“ kojeg provodi Općina Nedelišće u partnerstvu sa Međimurskom županijom i Udrugom dijabetičara Nedelišće. Projektom „Zdrovje prije sega“ promiče se zdrav način života, razvijaju se pravilne prehrambene navike, utječe se na povećanje tjelesne aktivnosti, educira o načinu borbe sa stresom, što doprinosi smanjenju pojavnosti dijabetesa i drugih oboljenja. Organizacija događanja financirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda. (on)

Povratak na naslovnicu…