U nedjelju je u Pušćinama odigrana utakmica četvrtog općinskog predstavnika u Četvrtoj nogometnoj ligi – skupina Varaždin – Čakovec. Pušćine je na svom terenu glatko poraženo od Podravine iz Ludbrega rezultatom 1:3, a gosti su sva tri zgoditka postigli već u prvih pola sata utakmice. Nakon ovog poraza Pušćine je na 14. mjestu tablice s 10 bodova i u nedjelju u 13,30 sati gostuje kod Međimurca.

Sloboda iz Slakovca gostovala je Nedeljancu gdje je poražena s minimalnih 1:0. Ove subote u 13, 30 sati, na svom terenu u Slakovcu dočekuje ekipu Dinama iz Domašinca.

Trnovec je kao domaćin, tek u drugom poluvremenu slomio otpor Šenkovca i pobijedio s 5:1. Nakon ove pobjede Trnovec je ponovno napredovao za dva mjesta i sada je na tablici 3. s 25 bodova. U nedjelju gostuje u Brezju kod tamošnje ekipe Hajduka.

Pobjeda je na svom terenu u Gornjem Hrašćanu, pretrpjela rezultatsku katastrofu. Poražena je od lidera prvenstva, Bratstva iz Jurovca rezultatom 0:7. Pobjeda nakon tri rezultatska karambola još uvijek, u sredini tablice vegetira na aparatima, a u subotu u 13,30 sati gostuje u Donjem Koncovčaku, nakon čega bi im moglo postati – gusto. (C.)