U srijedu, 21.06.2023. održana je završna priredba Dječjeg vrtića Zvjezdica. Cijela svečanost odvijala se u prostorijama NK Pušćine.

Na priredbi su sudjelovale sve odgojno-obrazovne skupine, od najmlađih „PANDICA“, srednje skupine „BOMBONČEKI“ do najstarijih „MALACA“ koji su se tom prigodom oprostili od vrtićkih dana. Svaka skupina predstavila se spletom recitacija, pjesmica i plesom za čiji nastup su ih pripremile marljive odgojiteljice.

Uz svečanu dodjelu diploma i prigodnih poklona naši predškolci oprostili su se od dječjeg vrtića , ali će im vrijeme provedeno u Zvjezdici ostati u nezaboravnom sjećanju gdje smijeha, veselja i dobrog raspoloženja nije nedostajalo.

“Draga djeco i roditelji, želimo vam se zahvaliti na svakoj suradnji, osmjehu, lijepoj riječi i podršci. Želimo vam svima zajedno puno sreće u budućem razdoblju vaših života s nadom da će se naši mali maturanti s radošću sjećati vrtićkih dana i svojih odgojiteljica. Dragi Malci nadamo se da smo vas uspjeli pripremiti za nove izazove koji su pred vama i učvrstiti temelje za nove stanice vašeg putovanja” – poručuju iz vrtića Zvjezdica.

Roditelji i djeca zahvalili su svakoj djelatnici osobno darujući buket cvijeća, prigodni poklon i stihovima. Slavlje je završilo veselim druženjem i čašćenjem. Vrijeme je brzo prošlo u ugodnim razgovorima, veselim sjećanjima, fotografiranju, zahvalama, dječjoj igri i smijehu.

“Zahvaljujemo NK Pušćine te svima koji su podržali sve naše mališane, a osobito predškolce i od srca im želimo puno uspjeha u školskim danima” – vrtić Zvjezdica. (ap)

Povratak na naslovnicu…