Četvrto izdanje Malonogometnog hakla održat će se 24. i 25. lipnja 2023. u na SRC-u Trate u Nedelišću pod pokroviteljstvom Općine Nedelišće i Nogometnog kluba Nedelišće. Dosadašnji rekord od 45 ekipa na malonogometnom haklu bit će srušen.

Za četvrto izdanje pripremili su jako puno toga. Na travnjaku će se igrati turnir, a organizirat će i natjecanje u žongliranju za djecu i roditelje koje će biti potpuno besplatno uz vrijedne nagrade. Također, u suradnji sa sponzorima imat će nagradnu igru s vrlo vrijednim nagradama.

A ove godine imaju nešto što u prethodna tri izdanja nisu imali. Terme Sveti Martin prepoznali su njihov rad te su ove godine odlučili svakom natjecatelju pokloniti dnevnu ulaznicu koja vrijedi do rujna.

Također, dobili su i prijatelje turnira. S ponosom možemo objaviti kako su naši ambasadori Daniel Štefulj (GNK Dinamo), Zoran Lesjak (ZTE), Lovro Zvonarek (FC Bayern), Ivan Dominić (HNK Hajduk Split, KUPS) i Dario Vizinger (Jahn Regensburg), a svaki od njih donijet će poklone iz svojih klubova.

Kategorije: 2008. i mlađi – nedjelja prijepodne , 2010. i mlađi – nedjelja poslijepodne, 2012. i mlađi – subota prijepodne, 2014. i mlađi – subota poslijepodne, 2016. i mlađi – nedjelja prijepodne

Svaka ekipa imat će minimalno 6 utakmica. Turnir se igra na male golove (1m) na terenu veličine 20x12m. Nakon grupne faze igra se turnir završnice. Maksimalan broj igrača po ekipi je 6.

Prijave i informacije na broj mobitela 099 440 2093 preko Viber ili Wapp poruke. Također, za sve detalje možete se javiti i pozivom na navedeni broj. (nkn)

Povratak na naslovnicu…