Turistička zajednica općine Nedelišće poziva sve ljubitelje dobrog vina i domaće gastronomije da posjete trinaesto Martinje u Nedelišću koje će se održati u subotu, 11. studenog u dvorani MESAP-a s početkom u 10,00 sati.

Svoja će vina prezentirati članovi Kluba Vinoljub: Vinarstvo i podrumarstvo Serec Marijan i Krznar Stjepan, Vina Oletić te Vinska kuća Kossi. Na izlagačkom djelu predstaviti će se i Vina Kerman i Vinarija Knechtl-Medenjak, a svi oni pripremaju degustacije mošta koji će se tijekom vesele ceremonije krštenja u 12:00 sati pokrstiti i postati mlado vino.

Tijekom trajanja manifestacije, osim degustacije vina, prema provjerenom receptu vrijedne udruge s područja Općine Nedelišće pripremaju preko 1600 porcija hladnetine, a posjetitelji mogu kušati i neskromnu ponudu tradicionalnih gastronomskih delicija.

U popratnom kulturno-umjetničkom programu sudjeluju Puhački orkestar Općine Nedelišće, Mažoretkinje Nedelišća, Mažoretkinje Kotoribe te duo Global, a za dobru zabavu i brdo smijeha pobrinuti će se glumci amateri koji tumače legendarne likove iz kultne TV serije Gruntovčani.

Nemojte propustiti ovu manifestaciju i rezervirajte 11. studeni za Martinje u Nedelišću!

(TZ Nedelišće)

Pozivnica:

 

Galerija slika s Martinja 2016.:

 

Povratak na naslovnicu…