Prvo ovogodišnje, jesensko izdanje biciklijade „Stazama Općine Nedelišće“, u organizaciji Turističke zajednice Općine Nedelišće, bit će održano u nedjelju, 5. rujna 2021. godine.

Pozivamo sve zainteresirane bicikliste da nam se pridruže na našim poznatim ravničarskim stazama, lagane zahtjevnosti, koje su dijelom asfaltirane, dijelom makadamske, a ovisno o vlastitim afinitetima opredijeliti se možete za dionice u duljini od 22 i 36 kilometara.

Početak Biciklijade je u 10:00 sati u dvorištu Lovačkog doma u Nedelišću, dok će punktovi za prijavu biti otvoren već od 9,00 sati kako bi se svi bez gužve i na vrijeme mogli prijaviti i preuzeti bonove. Kotizacija po sudioniku iznosi 30,00 kn, u što je uključena okrjepa na punktovima u Črečanu (Ribnjak Bernarda) i Pušćinama (NK Pušćine), te ručak na završetku rute u Lovačkom domu.

Pridružite nam se i provedite 5. rujan u druženju i rekreaciji!

Napomena: Djeca do 16 godina moraju obavezno nositi kacige, a sukladno svim nužnim epidemiološkim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH, sudjelovanje na biciklijadi moguće je uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde, osim za djecu u pratnji roditelja.

Sponzori biciklijade su Ribnjak Bernarda Črečan, Chaky d.o.o., Panex Dinamic d.o.o. i VOĆNJAK NEDELIŠĆE d.o.o. (TZ)

Povratak na naslovnicu…