Kazališna družina KUU Seljačka sloga Nedelišće organizira i poziva sve zainteresirane na 7. kazališne večeri u Nedelišću koje će se ove godine održavati čak tri dana. Večeri započinju ovog petka, 3. rujna i traju do nedjelje, 5. rujna 2021. godine na terasi nekadašnjeg NM kluba s početkom u 18,00 sati.

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan, a na rasporedu će biti tri predstave za odrasle i po prvi puta predstava za djecu:

  • U petak, 3. rujna u 18,00 sati Kazališne večeri otvara Kazališna družina KUU „Seljačka sloga“ Nedelišće – predstava „Zato što mi je rođendan“. Autorica Kristina Štebih, režija Dejan Buvač.
  • U subotu, 4. rujna u 18,00 sati predstava za djecu u izvedbi Dječjeg gradskog kazališta Čakovec – predstava „Sedam snjeguljica i patuljak“. Autor Tode Nikoletić, režija Dejan Buvač.
  • U 20,00 sati, Kazališna družina „Štolcer“ Čakovec – predstava „Neka uđu klaunovi“. Autorica Kristina Štebih, režija Dejan Buvač.
  • U nedjelju, 5. rujna u 18,00 sati Glumačka družina „Komedijaši“ KUU Stažnjevec – predstava „Covid kriza“. Autorica i redateljica Marina Đurasek.


Sukladno epidemiološkim preporukama HZJZ – broj gledatelja je ograničen. (TZ N)

Povratak na naslovnicu…