Mažoretkinje Nedelišća pozivaju sve djevojčice i djevojke da kraj ljetnih praznika provedu u zabavnoj atmosferi na 8. Mažoret kampu u Nedelišću. Kamp će se održavati od ponedjeljka 24. kolovoza do petka 28. kolovoza 2020. svakodnevno od 17 sati na vanjskim prostorima MESAP-a uz stručno vodstvo trenerica te iskusnih dugogodišnjih mažoretkinja.

Polaznice kampa će u 5 zabavnih dana zaviriti u mažoret svijet te naučiti osnove vrtnje sa štapom, a očekuje ih i puno rekreacije, plesa, ali i timskih igara te kreativnih radionica za najmlađe.

Sve sudionice dobivaju majicu, diplomu i fotografiju za uspomenu, a osigurana im je i okrijepa. Kotizacija za sve sudionice iznosi samo 30 kuna za svih 5 dana kampa (plaća se prilikom prvog dolaska).

Mažoret kamp će se održati uz sufinanciranje Općine Nedelišće, a organizator se obvezuje osigurati sve potrebne radnje kako bi se u potpunosti poštivale sve epidemiološke mjere koje će biti na snazi.

Prijave se primaju do 21. kolovoza na e-mail [email protected], brojeve mobitela 098/9323599 (Vedrana), 099/5743527 (Ivana); 098/1832140 (Ida) ili u inbox Facebook profila Mažoretkinje Nedelišća.

Prijava obavezno mora sadržavati: ime i prezime polaznice kampa, dob (od 4 godine), mjesto odakle dolazi i kontakt broj. Sudjelujte na Mažoret kampu u Nedelišću i završite ljeto na najbolji mogući način. (vr)

Povratak na naslovnicu…