Općinski načelnik Nikola Novak dogovorio je s predstavnicima Matice – Ljudevitom Bošćakom, Štefanijom Oreški i Čedomirem Bacingerom podjelu božićnica u obliku poklon bonova za umirovljenike s područja općine. Za tu je namjenu u Proračunu Općine Nedelišće osigurao trostruko veći iznos od prijašnjih godine – čak 80.000 eura.

Svi umirovljenici koji primaju mirovinu u iznosu do 500 eura moći će bonove u vrijednosti 50 eura podići u prostorijama Doma umirovljenika u Nedelišću u tjednu uoči Božića –14.12. (četvrtak) i 15.12. (petak) u vremenu od 9 do 16 sati, kao i 16.12. (subota) u vremenu od 9 – 13 sati. Umirovljenici sa sobom moraju ponijeti osobnu iskaznicu i potvrdu o iznosu mirovine za studeni ili prosinac 2023. godine. Božićnicu može podići i druga osoba, ali opet uz osobnu iskaznicu primatelja mirovine i potvrdu o visini mirovine.

“Vjerujemo da ćemo uz ovaj mali znak pažnje uljepšati Božić našim dragim umirovljenicima” – poručili su iz vodstva Općine i Podružnice u Nedelišću. (Općina Nedelišće)

Povratak na naslovnicu…