S predanim ciljem stvaranja optimalnog okruženja za naše najmlađe sugrađane, Općina Nedelišće s ponosom predstavlja obnovu kuhinje u Dječjem vrtiću Zvončić.

Ulaganje u potpuno novu kuhinju, opremljenu po najnovijim standardima sigurnosti i higijene, odražava Općinu Nedelišće kao istinskog partnera u brizi za dobrobit djece. Obnova je obuhvatila sve – od temeljite zamjene instalacija do postavljanja novih pločica.

U fokusu obnove bila je briga za naše vrijedne vrtićke kuhare koji pripremaju ukusne obroke za naše mališane. S novim modernim uređajima, kao što su napa sustav, pećnica, hladnjak i razni pomoćni uređaji, kuhari sada imaju optimalne uvjete za kreativnu pripremu zdravih obroka. Ovaj korak naprijed osigurava djeci svježe pripremljene, ukusne i hranjive obroke koji su temelj zdravog rasta i razvoja.

Ova značajna investicija u naš vrtić ostvarena je zahvaljujući Općini Nedelišće i Središnjem državnog uredu za demografiju i mlade. Sredstvima iz općinskog proračuna osigurano je 70.000,00 eura, dok je Središnji državni ured doprinio sa dodatnih 20.000,00 eura.

Obnova kuhinje u Dječjem vrtiću Zvončić samo je jedan od koraka u kontinuiranom trudu Općine Nedelišće da uloži u budućnost svoje djece. Ulaganjem u infrastrukturu i okruženje vrtića, Općina osigurava da naša djeca imaju najbolje moguće uvjete za rast, učenje i igru, postavljajući temelje za uspješnu budućnost. (on)

Povratak na naslovnicu…