Općina Nedelišće uputila je poziv svim roditeljima novorođene djece s područja Općine Nedelišće da se jave kako bi ostvarili pravo na pomoć za novorođenčad. Podnošenjem zahtjeva za ostvarivanje prava dobit će poklon bon u vrijednosti od 200 eura u jednoj od trgovina s dječjim potrepštinama.

Obrazac Zahtjeva za ostvarivanje prava može se preuzeti u uredu Općine, M. Tita 1, Nedelišće ili putem interneta na poveznici: https://nedelisce.hr/hr/component/content/article/49-obavijesti/864-poziv-roditeljima-novorodene-djece-s-podrucja-opcine-nedelisce?Itemid=102

Uz zahtjev je potrebno priložiti: presliku osobne iskaznice ili potvrdu o prebivalištu oba roditelja/posvojitelja, potvrdu o prebivalištu novorođenčeta, presliku potvrde o rođenju, presliku pravomoćnog rješenja o posvojenju (opcionalno) te presliku pravomoćne presude o razvodu braka (opcionalno).

Ukoliko iz osobnih iskaznica nije vidljivo da roditelji imaju prebivalište na području Općine Nedelišće u trenutku podnošenja zahtjeva i neprekidno najmanje jednu godinu prije podnošenja zahtjeva obvezni su priložiti potvrdu o prebivalištu. Podatke je potrebno dostaviti na adresu: Općina Nedelišće, M. Tita 1, Nedelišće ili na e-mail: [email protected] kako biste ostvarili pravo u ovom pozivu. (nl)

Povratak na naslovnicu…