Uspješno je završio još jedan u nizu turnir “Međimurec U-14” na kojem je pobjedu odnio GNK Dinamo. Vikend je bio prepun zanimljivih i napetih utakmica u kojima je Dinamo pokazao najveću kvalitetu, te opravdao epitet najbolje škole nogometa u Hrvatskoj i regiji, u finalu je savladao HNK Hajduk rezultatom 2:0.

Ovaj turnir poseban je i po činjenici da su Dinamo i Hajduk odmjerili snage u finalu po prvi puta nakon dugih 6 godina. Ekipa Dinama kući je otišla i s nagradom najboljeg strijelca i najboljeg golmana, vlasnici nagrade postali su Vito Kopić i Antonio Rajić, dok je Marin Kuzmanić iz Hajduka opravdano odnio nagradu najboljeg igrača turnira.

Svake godine turnir je na sve većoj razini, sa sve boljom organizacijom koju ističu svi predstavnici klubova koji sudjeluju na ovom turniru. Ovakav poduhvat ne bi bio moguć bez mnogobrojnih volontera i udruga koje su svojim trudom i voljom pomogli da ovaj projekat bude uspješan.

“Ovim putem organizator želi zahvaliti dobrovoljnim vatrogasnim postrojbama iz Črečana, Dunjkovca i Pretetinca, udruzi žena iz Dunjkovca i Pretetinca, udruzi sudaca te svim volonterima što su pomogli u realizaciji najboljeg turnira za klince na ovim prostorima. Još jednom HVALA svima koji su na bilo koji način pomogli prije i tijekom turnira da djeci pruže priliku da steknu nove prijatelje te odnesu najbolje uspomene iz našeg malog mjesta. Vidimo se dogodine sa novim ciljevima.” – poručuju iz NK Međimurca.

(NK Međimurec)

Povratak na naslovnicu…