U Nedelišću će se 12. listopada 2019. održavati 16. po redu Dani zahvalnosti. Tradicionalna manifestacija u organizaciji Turističke zajednice Općine Nedelišće, na kojoj se očekuje nastup brojnih izlagača i izvođača iz Općine, ali i puno šire. Na dobro poznatoj lokaciji, sajamskoj dvorani MESAP-a, s početkom u 10,00 sati.

Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave i predstave svoje rukotvorine, međimursku baštinu, tradicionalne i domaće proizvode, a pritom se i dobro zabave u ugodnoj atmosferi uz bogat kulturno – umjetnički program. I ove godine koncept manifestacije je tematski usmjeren na tradicionalne zanate i rukotvorine, te međimursku gastronomiju. Potencijalni izlagači interes za izlaganje mogu iskazati putem prijavnice u nastavku koje se zaprimaju najkasnije do 30. rujna, odnosno do popunjenja predviđenih izložbenih mjesta. Sve prijave kao i dodatne informacije vezane uz izlaganje i uplate kotizacije zaprimaju se na mail: [email protected], te poštom ili osobno na adresi: TZ Općine Nedelišće, Maršala Tita 60, 40 305 Nedelišće.

Prednost pri odabiru imat će prijavitelji koji su ranije podnijeli prijavu i koji ispunjavaju uvjete, tj. koji tematski dogovaraju konceptu manifestacije.

Više informacija, te prijavnicu, možete potražiti na internet stranici turističke zajednice: https://tz-nedelisce.hr/poziv-izlagacima-na-16-dane-zahvalnosti-u-nedeliscu

(tz nedelišće)

Povratak na naslovnicu…