Mažoretkinje Nedelišća osnovane su daleke 2000. godine kada su započele svoju plesnu priču sa svega 30-tak djevojčica i djevojaka. Danas, 20 godina nakon, ova Udruga broji šest sastava s preko 100 djevojčica i djevojaka u dobi od 4 do 22 godine, a koje vodi volonterski tim od 10 trenerica i asistentica.

S obzirom na to da je velika rođendanska plesna proslava zbog situacije s pandemijom morala biti odgođena, mažoretkinje su pronašle drugi način kako bi svojoj vjernoj publici zahvalile na pruženoj podršci tijekom proteklih godina. Početkom rujna su Mažoretkinje Nedelišća snimile rođendanski video na lokaciji Čarolije Slakovec koja je u vlasništvu obitelji Novak. Mažoret vrtić, dječji sastav, mlađe kadetkinje, starije kadetkinje, juniorke i seniorke pred kamerama su pokazale svoje plesne vještine i pokrete koje savladavaju na redovitim treninzima.

Još jedan razlog posebnosti ovog videa jest u tome što su najstarije seniorke po prvi puta zaplesale u svojim novim uniformama koje nažalost još nisu mogle biti prezentirane publici uživo. Zasluge za ideju, snimanje i montažu videa pripadaju Tini Kadoić.

Video YouTube https://youtu.be/eI6R2il68pE
Video Facebook https://www.facebook.com/watch/?v=1042501092869020

Osim rođendanskog videa, juniorke i seniorke su u posljednjem tjednu rujna obilježile Europski tjedan sporta prigodnim videima kojima su sudjelovale na natječaju koji je tom prigodom ograniziran u Međimurju.

https://www.facebook.com/watch/?v=3301245276611840
https://www.facebook.com/watch/?v=3297436200326081

Svi spomenuti videi, kao i ostale aktivnosti jedne od najaktivnijih plesnih Udruga u Međimurju možete vidjeti na njihovom Facebook i Instagram profilu. (vr)

Povratak na naslovnicu…