Škola nogometa Petica (Gornji Mihaljevec, Macinec, Gornji Hrašćan, Preseka, Trnovec) organizirala je 04. kolovoza 2018. godine 1. malonogometni turnir ŠN Petica 2018. u 2 kategorije U-8 i U-10 u Preseki na igralištu NK Bratstva na koji se odazvalo 11 ekipa.

U kategoriji U-8 prijavljeno je 5 ekipa – Škola nogometa Dinamo-Zelenko, Omladinac / Sloboda (Novo Selo Rok, Mihovljan), Međimurec-Sloboda i Škola nogometa Sv. Juraj na Bregu i domaćini Škola nogometa Petica. U kategoriji U-8 na kraju je uvjerljivo slavila Škola nogometa Dinamo-Zelenko. Za najboljeg igrača i strijelca turnira u toj dobnoj skupini izabran je Antonio Novak iz pobjedničke ekipe ŠN Dinamo-Zelenko. Za najboljeg vratara kategorije U-8 odabran je Jan Bogdan iz domaće ekipe Škole nogometa Petica.

U kategoriji U-10 prijavljeno je 6 ekipa – NK Sračinec, Škola nogometa Sv. Marko, NK Pušćine, Omladinac / Sloboda (Novo Selo Rok, Mihovljan) i domaća ekipa Škola nogometa Petica. U kategoriji U-10 slavila je domaća ekipa Škola nogometa Petica, za najboljeg igrača turnira proglašen je Niko Košir iz domaće ekipe Škole nogometa Petica, za najboljeg strijelca turnira proglašen je Teo Pajnogač iz Škole nogometa Sv. Juraj na Bregu, dok je za najboljeg vratara proglašen Luka Jambrošić iz Škole nogometa Sv. Marko.

Iz Škole nogometa Petica zahvaljuju svim ekipama na odazivu s nadom da se vidimo i iduće godine!

(kb)

Povratak na naslovnicu…