Škola nogometa Međimurec-Sloboda i nogometna akademija Coerver®Coaching Hrvatska sklopili su ugovor o međusobnoj suradnji pod nazivom Coerver®Partner klub.

ŠN Međimurec-Sloboda je dogovorenom suradnjom postala prvi i jedini Coerver®Partner klub u Međimurskoj županije sa svrhom podizanja kvalitete rada same škole sa svojim polaznicima i ne manje bitno u svrhu promidžbe kako same ŠN Međimurec-Sloboda tako i cijele općine Nedelišće.

Coerver®Coaching je svjetska metoda broj 1 za učenje nogometnih vještina i obuku trenera, a prisutna je i praćena u 44 zemalja članica FIFA-e te gotovo u svim zemljama Europske unije što dovoljno govori o kvaliteti akademije i razmjeru promidžbe koja se dobiva navedenom suradnjom. Koriste je mnogi nacionalni nogometni savezi i klubovi kao Manchester City, Bayern, Arsenal i drugi.

Prošli ponedjeljak 26.03.2018. održan je prvi Coerver promo trening na koji se prijavilo ukupno 75 polaznika iz ŠN Međimurec-Sloboda te iz ostalih međimurskih škola nogometa na kojem je prezentirana metoda Coerver treninga. Trening je bio prepun dinamike i novih zanimljivih detalja te su polaznici izrazili žaljenje što je trening trajao samo sat vremena, s obzirom da se radilo o promo treningu, za razliku od službenih treninga koji se održavaju u trajanju od sat i pol vremena. Promo trening su polaznici i njihovi roditelji ocijenili više nego odličnim ocjenama te potvrdili dolazak na prvi službeni trening.

Prvi službeni trening će se održati 04.04.2018. godine na terenu NK Međimurec Dunjkovec- Pretetinec prema satnici koja će se pravovremeno objaviti svim polaznicima.

Ovim putem iz ŠN Međimurec-Sloboda pozivaju sve zainteresirane bez obzira na dob i bez obzira da li se radi o dječacima ili djevojčicama da se prijave za Coerver Coaching jer prijave se još zaprimaju ili da se jednostavno pridruže na jednom zajedničkom druženju.

Za sve koji se odazovu pripremljeno je pregršt zanimljivih sadržaja od besplatnog tobogana za najmlađe, zajedničkih igara te ostalih sadržaja. Svi koji se odazovu dobivaju jedinstvenu priliku vidjeti profesionalne trenere u akciji i provesti jedno ugodno i sadržajno popodne sa svojom djecom.(sk)

 

Povratak na naslovnicu…