Regionalni klub IPA Međimurje – Čakovec i Općina Nedelišće sklopili su Sporazum o suradnji koji ima za cilj razvijanje sportsko rekreacijskih sadržaja na prostoru Općine Nedelišće prvenstveno za djecu i mlade.

Regionalni klub IPA Međimurje – Čakovec, je članica IPA-e, Međunarodne policijske udruge koja je nepolitička strukovna organizacija policajaca, osnovana s namjerom da s javnim djelovanjem policajaca pozitivno utječe na odnose između građana i policajaca i širi prijateljstvo među policajcima u svijetu. IPA Regionalni klub Međimurje –Čakovec najstariji je regionalni klub u Republici Hrvatskoj, i u Međimurju je napravljen prvi uopće korak k stvaranju nacionalne i lokalnih udruženja u sklopu Međunarodne policijske udruge – IPA. U Međimurju je danas učlanjeno u Udrugu 310 članova, i neprestano raste, kao i na nacionalnoj razini. Međimurski policajci zabilježili su do sada niz pobjeda na sportskim terenima, i najviše se ističu u streljaštvu, sportskom ribolovom i nogometu.

Sporazum su potpisali predsjednik Regionalnog kluba IPA Međimurje – Čakovec Darko Dragičević i načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak. (on)

Povratak na naslovnicu…