Općina Nedelišće poziva sve zainteresirane žitelje na prijavu za korištenje besplatne usluge potpore i podrške starijim osobama u nepovoljnom položaju u sklopu projekta „Zapošljavanje i socijalno uključivanje nezaposlenih žena“.

Svi oni koji su stariji od 64 godine, ili su nemoćne osobe (bez obzira na dob) mogu se prijaviti za korištenje pomoći po ovom projektu.

Za prijavu je potrebno popuniti prijavnicu, koja se može skinuti na adresi:

https://nedelisce.hr/nextcloud/index.php/s/Z3A7oGEJdt6aRmq/download

Prijavnicu je potrebno poslati na Općinu Nedelišće, Maršala Tita 1, 40305 Nedelišće.

Na temelju Odluke o financiranju Ministarstva rada i mirovinskog sustava te Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda, načelnik Općine Nedelišće Darko Dania raspisao je Javni poziv za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u Općini Nedelišće za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta „Zaželi-program zapošljavanja žena“ -„Zapošljavanje i socijalno uključivanje nezaposlenih žena“. Po tom javnom pozivu, zaposliti će se 20 radnica u Općini Nedelišće za potrebe provedbe aktivnosti, tj. pružanje potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. (nl)

Povratak na naslovnicu…