S pripremama za proljetni dio nogometne sezone dovršavaju se i radovi na sportskim objektima na području Općine Nedelišće. Nakon niza godina neulaganja u infrastrukturu, posljednje je dvije godine došlo do pomaka u sportskom domu NK Pobjeda Gornji Hrašćan.

U 2022. godini postavljeni su reflektori na igralištu te je nabavljena nova kosilica, za što je ukupno uloženo 35.000 EUR, dok je isti iznos osiguran i za ovu godinu. Naime, svlačionice u klubu su bile oronule, zapuštene i nesigurne za korištenje. A ne koriste ih samo nogometaši NK Pobjede, već bi ih trebali koristiti i mladi nogometaši iz Škole nogometa Petica. Zato je načelnik Općine Nikola Novak u dogovoru s upravom Kluba dogovorio sanaciju svlačionica i kupaonica, koje će veliki i mali igrači moći koristiti već od ovog mjeseca, dok bi konačno rješenje bila izgradnja novog sportskog doma uz financiranje iz EU fondova.

Radovi koji su izvršeni obuhvaćaju skidanje starih pločica i vađenje glazura, postavljanje gips-kartonskih obloga zidova s toplinskom izolacijom,kao i toplinsku izolaciju tavana. Zatim je izvršena hidroizolacija sanitarija, postavljena nova keramika i sanitarne armature, kompletno su obnovljene elektroinstalacije, postavljena je nova LED rasvjeta, ugrađene nove grijalice i nabavljen novi namještaj. Radovi su dovršeni, a obnovljeni prostori izgledaju sjajno te spremno očekuju nogometaše. (nn)

Povratak na naslovnicu…