U pripremi je ovogodišnje izdanje fašnika u Nedelišću. U nastavku prenosimo pozivnicu načelnika Općine Nedelišće, ujedno predsjednika Turističke zajednice, Darka Danije.

Dragi prijatelji,
budite i ove godine dio velike fašničke povorke koja će prolaziti ulicama Nedelišća u subotu, 23. veljače 2019. godine.

Povorka se već tradicionalno formira na Trgu Republike ispred Osnovne škole Nedelišće od 14:30 sati i kreće put MESAP-a u 15:00 sati. Prolazit će najfrekventnijim ulicama kako bi što veći broj prolaznika i stanovnika mogao uživati u šarenilu Fašnika u Nedelišću.

Nakon čitanja optužnice, osude i spaljivanja fašnika, zabava pod maskama će se za sve sudionike nastaviti u sajamskoj dvorani MESAP-a. Pjevat će se i plesati do ranih jutarnjih sati pa stoga nemojte propustiti najveseliju fašničku povorku i zabavu. Odazovite se našem pozivu.

Dobrodošle su sve maskirane grupe, od najmlađih maškora do pravih karnevalskih grupa i tradicijskih maski, a tijekom večeri birat ćemo i proglasiti najkreativniju fašničku grupu.

Molimo da nam najkasnije do 15. veljače 2019. (petak) najavite svoje sudjelovanje u fašničkoj povorci putem prijavnice. Očekujemo Vas!

Predsjednik TZO Nedelišće
Darko Dania

Prijavnica:
https://tz-nedelisce.hr/wp-content/uploads/2019/01/Fasnik-prijava-2019..doc

(tzon)

Povratak na naslovnicu…