U srijedu, 4. prosinca 2019. godine, u Domu sportova u Zagrebu održana je svečana sjednica i Skupština Hrvatskog saveza sportske rekreacije Sport za sve. U svečanom djelu, uz prisustvo čelnika sportskog saveza i predstavnika HOO, a povodom Dana sportske rekreacije Hrvatske, izvršena je dodjela Plaketa i Priznanja najboljim i najzaslužnijim članicama Saveza.

Među mnogobrojnim gostima, zaslužnim pojedincima, te predstavnicima sportskih udruga koji su bili nominirani, našla se i Udruga žena Dunjkovec. S radošću i ponosom primile su Plaketu i Priznanje za uspješno organizirana i provedena sportsko-rekreacijska natjecanja i aktivnosti u Sportu za sve na lokalnoj razini za 2019. godinu, i to u kategoriji: za postignute rezultate i raznovrsnost programa u manjim sredinama.

Njihov rad, raznovrsnost i sportske uspjehe prepoznao je Međimurski savez sportske rekreacije Sport za sve, koji ih je ujedno i nominirao za ovu prestižnu nagradu.

Priznanja najboljima i najzaslužnijima dodjeljuju Hrvatski olimpijski odbor – ured za programe lokalnog športa, te Hrvatski savez sportske rekreacije Sport za sve, a dodjeljuje se u nekoliko različitih kategorija.

Predsjednica Udruge žena Dunjkovec Biserka Ganzer pri tome je dodala: “Primljeno Priznanje i Plaketa obavezuju nas, a ujedno daju i vjetar u leđa, da i nadalje nastavimo sa svojim aktivnostima, nadograđujemo se i težimo još boljim rezultatima. Zahvaljujemo na podršci MSSR Sport za sve , Općini Nedelišće, medijima, te svima koji prate naš rad i podržavaju nas na bilo koji način.”

(užd)

Povratak na naslovnicu…