Veteranska momčad Nogometnog kluba Nedelišće nastupa ovog vikenda na 16. dvoranskom prvenstvu veterana HNS-a, i to kao jedina ekipa iz Međimurja. Prvenstvo se igra u Rovinju, u sportskoj dvorani Valbruna, od 16. do 18. veljače 2018. godine prema futsal pravilima prilagođenim za veterane (5+1 igrač, 2×15 minuta).

Veterani su otišli na prvenstvo u sljedećem sastavu: Dragutin Borko, Darko Čuček, Mario Knez, Alen Kovačić, Goran Maček, Branko Perko, Siniša Senčar, Mladen Tkalčec, Dragan Vibovec, Damir Vizinger, Dejan Vizinger i Marko Vizinger. Voditelj ekipe je Miljenko Vizinger, a trener Dragutin Borko.

Na prvenstvo su se prijavile ukupno 24 ekipe s područja 12 županijskih nogometnih saveza, a s pet ekipa najzastupljeniji je Zagreb. Ekipe su podijeljene u osam skupina po tri sastava. Nakon razigravanja po skupinama, po dvije najbolje momčadi iz svake skupine izborit će plasman u osminu finala te će potom kup sustavom do finala dati pobjednika.

Nedelišće je u skupini D s MNK Barutana (Šibenik) i VNK Dubrava Tim kabel (Zagreb), a prvu utakmicu igrali su već danas. Nažalost, u njoj su poraženi od momčadi VNK Dubrava Tim kabel.

Raspored i rezultati skupine D:
16.02. (16:45) | VNK Dubrava Tim kabel – NK Nedelišće 3:1 (strijelac: Perko)
16.02. (23:10) | MNK Barutana – VNK Dubrava Tim kabel
17.02. (11:20) | NK Nedelišće – MNK Barutana

(Foto NK Nedelišće)

Povratak na naslovnicu…