Na svijetski dan glazbe polaznici Suite škole sviranja i pjevanja Nedelišće i Čakovec nastupili su u ponedjeljak 21.6. na tradicionalnoj završnoj glazbenoj produkciji.

U dvorištu njihove škole Suita Čakovec svoj trud i rad kroz školsku godinu u vještini sviranja i pjevanja pokazali su polaznici synthesizera, glasovira, gitare, violine, bas gitare i vokalisti individualno i grupno.

Izvedene kompozicije stranih i domaćih autora bile su iz okvira pop, rock i klasičnog programa kojeg polaznici uvježbavaju tijekom školske godine.

Prema riječima voditelja i glazbenog mentora Deana Mošmondora Suita nastavlja svoj rad i u ljetnim mjesecima kad upisuje polaznike svih generacija a primarni cilj je da uz učenje sviranja ne nekom od glazbenih instrumenata omogući polaznicima stjecanje i drugih važnih glazbenih znanja, vještina i navika, omogućujući tako cjelovit glazbeni razvitak.

U svom programu “Suita” (www.suita.hr) u Čakovcu i Nedelišću nudi školu za synthesizer, harmoniku, glasovir, gitaru, bas gitaru, violinu, bubnjeve, trubu, saksofon, klarinet, flautu i solo pjevanje.

Povratak na naslovnicu…