Sad su već tradicionalno, robotičari Udruge žena Pretetinec i Udruge žena Slakovec u petak, 21. lipnja, imali zajedničko završno druženje. Druženju su se odazvali načelnik Općine Nedelišće, gospodin Nikola Novak, članice Udruge žena Pretetinec i članice Udruge žena Slakovec te roditelji robotičara.

Na početku druženja, svi prisutni, mogli su se još jednom kroz kratku prezentaciju našeg rada u ovoj školskoj godini, prisjetiti svih naših natjecanja, uspjeha i putovanja.

Kao i svake godine, i ove su godine robotičari morali najprije riješiti zadatak te pomoći robotu prizvati ljeto. Robotičari obje Udruge udružili su svoje snage te su zajedničkim znanjem pomogli robotima na stazi uspješan prolazak kroz sva godišnja doba i najavu ljeta.

Za sve uspješne postignute rezultate te za uspješno završene radionice robotike školske godine 2023./2024. robotičarima je načelnik Općine Nedelišće, g. Nikola Novak, uz pomoć članica Udruge žena Pretetinec i Slakovec, podijelio zaslužene nagrade, diplomu, majicu i medalju. Druženje smo završili zajedničkim igrama na otvorenom.

“Ovom prilikom zahvaljujem načelniku Općine Nedelišće, g. Nikolu Novaku, na podršci koju nam pruža u radu robotičara. Veliko hvala i svim članicama Udruga žena Pretetinec i Udruge žena Slakovec što su uvijek uz nas i nesebično spremne pomoći u svakoj potrebnoj organizaciji rada robotičara. Hvala i roditelji na ukazanom povjerenju, a najveća hvala robotičarima zbog kojih je svaka radionica robotike osim prilika za učenjem, bila i prilika za nova prijateljstva. Robotičari zasluženo odlaze na ljetni odmor te se opet vidimo na jesen na novim upisima na radionice robotike!” – poručuju iz udruga žena. (mšn)

Povratak na naslovnicu…