Hrvatska demokršćanska stranka, Podružnica za Međimursku županiju održala je u ponedjeljak 24. veljače 2020. godine delegatski Izborni sabor Podružnice. Centralna točka ovog skupa bila je – izbor novog čelništva Podružnice HDS-a i reorganizacija Podružnice.

Nakon punih trideset godina, mr.sc. Vladimir Mesarić povukao se s čelnog mjesta predsjednika Podružnice međimurskih demokršćana, te je na ovu funkciju sada izabran mr. sc. Franjo Cimerman, dipl. inf. iz Nedelišća.

Zamjenikom predsjednika Podružnice za Međimurje izabran je mr. sc. Miljenko Cmrečak, dr. vet. med. iz Murskog Središća, koji je i do ovog ponovnog izbora obavljao funkciju zamjenika predsjednika Podružnice.

S mjesta glavnog tajnika stranke, također nakon trideset godina obavljanje ove funkcije povukao se i Franjo Cimerman st. te je na ovu postavljen Jurica Mesarić, mag. ing. agr. iz Murskog Središća.

Nakon izbora novog čelništva i izlaganja programa budućeg djelovanja Podružnice koji je iznio novi predsjednik, Sabor Podružnice je odlučio da članovi Predsjedništva međimurskog HDS- ostanu isti, pa će tako pored novih, predsjednika, njegovog zamjenika i glavnog tajnika, u Predsjedništvu Podružnice i nadalje biti i Ivan Goričanec, ing. , Đuro Bel, dipl. oec. , Jerko Treska i Franjo Cimerman st.

cof

Povratak na naslovnicu…