Ovaj produženi vikend mladež Hrvatske demokratske zajednica Općine Nedelišće iskoristila je, pod vodstvom predsjednika mladeži općine Nedelišće, Luke Klekara te predsjednika mladeži Međimurske županije, Matije Žugeca, organiziravši nogometni turnir mladeži Varaždinske županije, Virovitičko-Podravske, Krapinsko-Zagorske te Međimurske u sklopu Hotela Panorame u Prelogu u subotu u popodnevnim satima.

Druženju se priključio i predsjednik Međimurske županijske organizacije Hrvatske Demokratske Zajednice i ministar gospodarstva Darko Horvat održavši na večeri govor podrške mladima diljem Međimurja i svih ostalih županija.

Događaj je također uveličao i gradonačelnik grada Preloga Ljubomir Kolarek koji je pohvalio i podržao ovu inicijativu i ukratko predstavio grad Prelog te njegovu trenutnu gospodarsku i ekonomsku situaciju.

Mladež HDZ-a Općine Nedelišće zahvaljuje svim predsjednicima županijskih i gradskih organizacija mladeži koji su sudjelovali u ovom druženju te se nada da će se takva nalaženja događati češće kako bi međusobno nalazili nova rješenja i zajednički dijelili i rješavali probleme koji muče naše mlade svih spomenutih lokalnih samouprava, a tako i mlade cijele Republike Hrvatske! (izvor: FB  Općinski Odbor HDZ Nedelišće)

Povratak na naslovnicu…