Turistička zajednica Općine Nedelišće poziva vas da i ove godine budete ponovno dio velike fašničke povorke koja će prolaziti ulicama Nedelišća u subotu 3. veljače 2024. godine.

Povorka će se već tradicionalno formirati na Trgu Republike kod Osnovne škole Nedelišće od 14.30 h i kreće put MESAP -a u 15.00 h prolazeći najfrekventnijim ulicama kako bi svi zainteresirani prolaznici mogli uživati u šarenilu Fašnika u Nedelišću.

U maškaranoj povorci će sudjelovati više od 1 300 maškara od onih najmanjih polaznika vrtića Zvončić i Zvjezdica sa svojim tetama, učenika i učitelja OŠ Nedelišće do maškaranih skupina iz cijele Općine Nedelišće, Međimurja, Slovenije.

Dobrodošle su sve maskirane grupe, od onih najmlađih „maškora“ pa do pravih karnevalskih grupa i tradicijskih maski, a tijekom večeri birati će se i najkreativnija fašnička grupa.

Već po tradiciji nakon čitanja optužnice i osude spalit ćemo Fašnika kako bi svu njegovu krivicu odnijeli u zaborav. Zabava i ples pod maskama za sve koji se vole odličnu feštu nastavit će se u sajamskoj dvorani MESAP – a. Pjevat će se i plesati do ranih jutarnjih sati, pa stoga nemojte propustiti najveseliju fašničku povorku i odazovite se pozivu. (TZON)

Povratak na naslovnicu…