Spoj umjetnosti i prirode, to je ono što vam grupa zaljubljenika u umjetnost i prirodu pod nazivom Artisto i Turistička zajednica Općine Nedelišće žele predstaviti na 2. Art forest umjetničkom festivalu koji se održava 18. i 19. lipnja 2022. u dvorištu Lovačkog doma u Nedelišću s početkom u 10 sati.

“Priroda diše umjetnost” je nit vodilja u skladu s kojom je razvijen raznovrsni i bogati program koji će, vjerujemo, svakom posjetitelju pružiti mogućnost da odabere nešto za sebe. Program se sastoji od velike dvodnevne izložbe slika u samoj šumi, u jedinstvenoj galeriji na otvorenom, u kojoj sudjeluje čak 55 autora, te izložbe malih autora – djece iz OŠ Nedelišće. Uz to, očekuje vas bogati programa u vidu radionica za djecu i odrasle, predavanje, performansi, razmjena knjiga, predavanje o šamanizmu i šamanskom, zvučna kupka, sajmeni dio domaćih i unikatnih proizvoda, koncerti, poezija i pokoji skriveni sadržaji koje morate sami otkriti!

Program započinje u subotu, 18. lipnja u 10,00 sati uz svečano otvorenje manifestacije i izložbe u šumi. Tijekom dana održava se pregršt radionica, od izrade slikovnica, nakita do cekara, dok u večernjim satima možete uživati u koncertu glazbenika iz Varaždina – Hrvoja Šenjuga na gitari i Olivera Potočnika na saksofonu. Nakon njih i vatrenog showa, očekuje vas predavanje Kristijana Perkovića o povijesti zmajeva, a večer završavamo koncertom glazbenog trojca iz Zagreba pod nazivom Bacchus Khan.

Nedjelja, 19. lipnja od 10,00 sati rezervirana je za nešto laganiju i mirniju atmosferu, pa vas uz izložbu očekuju radionice drvenih predmeta i nakita, izrada kućica za ptice, te yoga i hula hoop radionica kojom završavamo ovogodišnji Festival.

Dodatne informacije vezane uz radionice i program dostupne su na web i FB stranici TZO Nedelišće i FB stranici Artisto.

Ulaz na festival i sve radionice je besplatan, bez prethodne najave! Dođite, razgledajte, sudjelujte i uživajte! Vidimo se u šumi! (TZN)

Povratak na naslovnicu…