Mažoretkinje Nedelišća tradicionalno svake godine otputuju na jedan od većih karnevala pa su tako u nedjelju, 9. veljače 2020. godine, ponovno sudjelovale na 24. Dječjem karnevalskom korzu u Opatiji. Ulice prekrasne Opatije tog su sunčanog dana preplavile maškare 38 maškaranih grupa iz Hrvatske i inozemstva, a Nedelišćanke su bile jedna od brojnijih i zapaženijih grupa sa stotinu „rasplesanih mišica“.

Na poznatoj ruti od Hotela Ambasador do kupališta Slatine, pred mnogobrojnim posjetiteljima koji su pratili povorku, atraktivne mažoretkinje su predstavile svoju masku rasplesanih mišica i koreografije različitih sastava. Mažoretkinjama Nedelišća je ovo bilo šesto gostovanje u Opatiji kojoj se rado vraćaju, a već se spremaju za Fašnik u Nedelišću 22. veljače čiju će povorku predvoditi.

Nakon završetka fašničkog ludila, mažoretkinje se vraćaju u zelene odore i počinju s pripremama za njihov tradicionalni program „Mažoretkinje Nedelišća i gosti“ koji će se održati 15. ožujka 2020. u NGC ATON. (vr)

Povratak na naslovnicu…