U pripremi je ovogodišnje izdanje fašnika u Nedelišću. U nastavku prenosimo pozivnicu načelnika Općine Nedelišće, ujedno predsjednika Turističke zajednice, Darka Danije.

Dragi prijatelji,

budite i ove godine dio velike fašničke povorke koja će prolaziti ulicama Nedelišća u subotu, 22. veljače 2020. godine.

Povorka se već tradicionalno formira na Trgu Republike kod Osnovne škole u Nedelišću od 14:30 sati i kreće put MESAP-a u 15:00 sati prolazeći najfrekventnijim ulicama kako bi svi zainteresirani prolaznici mogli uživati u šarenilu Fašnika u Nedelišću.

Nakon čitanja optužnice, osude i spaljivanja fašnika, zabava pod maskama će se za sve sudionike nastaviti u sajamskoj dvorani MESAP-a. Pjevat će se i plesati do kasnih sati, pa stoga nemojte propustiti najveseliju fašničku povorku i odazovite se našem pozivu. Dobrodošle su sve maskirane grupe, od onih najmlađih pa do pravih karnevalskih grupa i tradicijskih maski.

Molimo da nam najkasnije do 14. veljače 2020. godine najavite svoje sudjelovanje u fašničkoj povorci putem prijavnice koja se nalazi u nastavku.

Sve dodatne informacije možete dobiti osobno u Turističkom uredu općine Nedelišće (Nedelišće, Maršala Tita 60 – bivši NM) svakim radnim danom od 7,00-15,00 sati ili na kontakte: tel/fax 040/822 671, mob: 099/382 11 07, e-mail: [email protected] . Veselimo se Vašem dolasku!

Predsjednik TZO Nedelišće
Darko Dania

Link za prijavnicu: PRIJAVNICA – Fašnik u Nedelišću 2020.

(tzon)

Povratak na naslovnicu…