Večeras je u prepunoj dvorani SGC Aton održan 18. Božićni koncert u Nedelišću Zbora Josip Vrhovski i gostiju, koji su u vrhunskoj izvedbi publici podarili glazbu i ples u najljepšem obliku.

Uz pjevački zbor Josip Vrhovski i božićni orkestar pod ravnjanjem prof. Branimira Magdalenića, nastupili su Dječji zbor Josip Vrhovski, Studio suvremenog plesa Teuta, solisti Karolina Matjašec, Antonia Jurinec, Katarina Toplek te Sarah Ferenčević i Slavko Vincek u duetu. Publika je posebnim ovacijama nagradila mladu sopranisticu Antoniju Jurinec koja je svojom izvedbom pjesme Santa Lucia jednostavno oduševila.

Koncert je upotpunila Zrinska garda Čakovec, a program su vodili Lejdi Oreb i Matko Buvač.

Ovaj božićni koncert svojim prisustvom uveličao je i poznati izvođač Davor Radolfi. Nažalost, izvedba na pozornici uglavnom se i svela samo na prisustvo, a pjevački dio spasila je sopranistica Katarina Toplek.

Na kraju koncerta, publici i izvođačima su se, uz prigodne čestitke, zahvalili načelnik Općine Nedelišće Darko Dania i predsjednica zbora Ivanka Novak. Ukupno izdanje 18. Božićnog koncerta doista nikog nije ostavilo ravnodušnim, stoga sve pohvale organizatorima i izvođačima. (nl)

Povratak na naslovnicu…