Na zadnjoj sjednici Općinskog vijeća Općine Nedelišće, vijećnica Dijana Posavec uputila je dva pitanja vezana uz dječje igralište, i pripadajući poligon, u Doliću. U prvom dijelu pitanja istaknula je da se na području pokraj dječjeg igrališta uvijek pale uskrsne vuzmenke, a da ove godine zgarište do današnjeg dana nije do kraja sanirano. Također je pitala da li će, i kada, početi radovi na uređenju novog dječjeg igrališta koji su najavljivani već više puta.

Na pitanje je odgovorio načelnik Općine Nedelišće Darko Dania : “To područje je već jednom čišćeno, ali je ostalo nekoliko velikih panjeva. Mi smo nedavno pokosili to područje pa je tek sada vidljivo što je ostalo. Sutra ili prekosutra će to biti do kraja sanirano. Dječje igralište Dolić je prijavljeno na natječaj LAG-a Međimurski doli i bregi. LAG je donio odluku da smo prošli prvu fazu prijave. Tamo nam je sugerirano da pričekamo službenu odluku iz Zagreba, nakon koje možemo započeti s javnom nabavom.”

Prvi dio odgovora, načelnik je doista ispunio već idući dan, i svim vijećnicima elektronski poslao slike uređenja u tijeku. (nl)

Povratak na naslovnicu…